Thursday, July 14, 2011

Luxusní a zajímavý desing na botách od Sam Edelman


Začínáme se pomalu dostávat do té části roku, kdy se objevuje velké množství novinek a tím pádem také nové nápady. Právě mezi takové krásné nové designové nápady patří i tyto krásné luxusní boty Sam Edelman, mají skutečně co nabídnout jak můžete vidět na obrázku, asi jen málokteré žena by jim dokázala odolat.
Sam Edelman je skutečně naprosto skvělá značka, která patří mezi moje nejoblíbenější. Nejenom že tato značka nabízí skutečně velmi luxusní boty s perfektním zajímavým designem, ale navíc jsou tyto boty i velmi zajímavé co se týče ceny. My, které máme rády kvalitní boty víme, že takové boty rozhodně nemohou být levné, no je důležité si uvědomit, že takové boty zase ani nemusí být drahé. Ostatně přesně to dokazuje Sam Edelman s tímto modelem, který je myslím z tohoto ohledu skutečně velmi dobrým příkladem.
Pokud jste tedy žena která má ráda kotníčkové luxusní boty na podpatku, hledá sexy rockerský design a nemůže si dovolit utratit za boty desetitisíce, pak tento model od Sam Edelman za 250 dolarů je přesně pro Vás.

No comments:

Post a Comment